Virtual Dressing Room

VDR

Vi har udviklet et 3D software scanningsprogram, som ved hjælp af kun forbrugerprodukter som Kinect og et normalt webcam giver fremragende resultater. Faktisk mener vi, at vi på dette område  har gjort det bedre end nogen anden. 

Det er muligt at tage enhver 3D scanning af et menneske (kunne også anvendes på andre ting), og automatisk omdanne det til en høj kvalitets parametrisk model klar til brug - en proces, som normalt ville tage dage for 3D grafikere at lave. Poly optimering, rigging og uv-mapping sker på bare få minutter. Teksturen fra én scanning kan sagtens overføres til en anden model, og parametre kan let redigeres. En realistisk version af Schwazenegger i en tynd udgave, kunne gøres på ganske få klik.

Fusion scanner anvender Microsofts Kinect kamera til at bygge en 3D polygonal model af et objekt revolverende foran det.
Texturer fodres med output fra fusion scanneren og en homografi, som bruges til at tilføje farve informationen til modellen.
Homography genererer en homografi udfra input som gives af Kinect kameraet og eventuelle andre eksterne kameraer.
VDR Interface samler det hidtil opførte projekt under en enkel grænseflade, og muliggør oprettelsen af en komplet 3D-tekstureret model. 

Fra koncept til realisering

Virtual Dressing Room (VDR) er fremstillet af fire forskellige selvstændige projekter:

"Fusion Scanner" - scannings delen
"Texturer" - tekstur delen
"Homography" - et eksternt kalibreringskamera
"VDR Interface" - grænsefladen

Virtual Dressing Room
Vælg sprog